Чудодейна рецепта с желатин лекува болките в гърба, ставите и краката за 7 дни!

8 окт., 2015

Author:

no comments

Болките в гърба и ставите могат да бъдат наистина обезсърчаващи. Имахме късмета да научим повече за стар лек, който лекарите са използвали да помагат на войниците да поддържат ставите си в добро състояние и да решават много проблеми, свързани със ставите и гърба.

Доста впечатлени бяхме когато го опитахме и получихме удивителни резултати!

Ако чувствате болка във врата, гърба, гръбначния стълб, краката и ставите, тази рецепта е идеалното решение за вас. Само след седмица ще спрете да забелязвате болката.

Формулата как да се отървете от болките в гърба е следната:

 1. Купете 150 грама натурален (от животински произход, а не синтетичен) желатин за ядене. 150 грама са достатъчни за един месец.
 2. Преди да си легнете забъркайте две равни чаени лъжички желатин (5 г) в четвърт чаена чаша студена вода от хладилника.
 3. Оставете течността да престои през нощта. Внимание: не трябва да я слагате в хладилника. Желатинът ще се превърне в желе.
 4. Изпийте желеподобния лек на сутринта преди да ядете или пиете каквото и да било. Можете да добавите малко вода, мед, сок, кисело мляко, заквасена сметана или каквото предпочитате.

Желатинът е отличен за хора, които се борят със ставни болки или с болки във врата, гръбначния стълб, гърба и краката. Имаме чудесна новина за вас – след седмица болката ще изчезне напълно!

Продължете да пиете желатина един месец. За оптимални резултати повторете лечението след шест месеца, така че да го провеждате по два пъти в годината.

Това е приятен начин за смазване на ставите. Правилната функция на жизненоважните органи зависи от здравето на ставите, защото всичко в тялото е свързано по определен начин.

Болкоуспокояващите са заредени с химикали и за жалост за повечето хора те са единственото решение, понеже много от тях не вярват, че това „примитивно” лечение ще им предостави чудесни резултати.

Защо желатинът е чудесен за ставите?

Желатинът е продукт от животински произход. Той се извлича чрез специфични техники на обработка от съединителната тъкан на едър рогат добитък – сухожилия, кости, хрущяли.

Той укрепва клетките и вътрешните влакна. Желатинът съдържа две аминокиселини – пролин и хидроксипролин. Те и двете имат положителен ефект върху съединителната тъкан. Желатинът също така е способен да стимулира растежа на съединителната тъкан и удивително възстановява увредените стави.

Желатинът е продукт с високо качество и предоставя широк обхвт от ползи за здравето. Изброяваме най-важните:

 • Укрепва ставите и сърдечния мускул
 • Подсилва метаболизма
 • Подобрява умствените способности
 • Предоставя чудесен цвят на кожата
 • Чудесен за премахване на бръчки
 • Сухожилията и лигаментите стават по-силни и еластични
 • Предпазва от остеопороза и остеоартрит
 • Стимулира растежа на косата и ноктите
 • Помага в лечението на дисплазия

Хората, които са опитвали горното лечение казват, че желатинът им е помогнал за снижаването и елиминирането на болките в гърба и сковаността на врата. Той е особено полезен за хората, които прекарват дълги часове пред компютъра.

Само след седмица ще забележите невероятно подобрение, след някакви си 7 дни болката в гръбнака, която сте усещали с месеци поради продължителното седене пред компютъра ще спре, а след провеждането на цялото лечение от един месец ще се чувствате много по-добре, болките ви ще изчезнат! Опитайте този японски метод за отърваване от болки, за да укрепите гърба си, да премахнете болките в ставите, врата, гръбначния си стълб, той със сигурност прави чудеса.

 

Източник: Здрави всеки ден

Контакти

052 803 308
0882 639 144; 0888 986 991
profectus@abv.bg

Стани част от екипа!

Винаги търсим отговорни и работливи хора, желаещи да се развиват в областта на социалните услуги.

Кандидатствай