Медицинско обслужване

023_013_010311Помислили сме и за строго меицинските манипулации – поставяне на инжекции, изваждане на катетър, смяна на превръзка, измерване на кръвно налягане. За тази цел ще Ви предложим квалифицирана медицинска сестра, която да отговори на нуждите на болния.

При навяхване, изкълчване, след поставяне на изкуствена става, след счупвания и инсулт можете да разчитате на нашето съдействие за рехабилитационни услуги. Болният ще бъде посетен в дома от специалист за лечебни упражнения, насочени към подобряване на движенията, поддържане на мускулния тонус и баланс, подобряване на кръвообръщението, контрол .

Специализиран транспорт

Ние ще  придружим болния до болнично заведение  със  специализиран транспорт /частна линейка от наш партньор/.Услугата включва сваляне и качване на болния от легло до легло. Линейките са оборудвани със специализирани носилки, столове, кислородни бутилки, както и с климатици и  вакумен матрак за счупвания.

Помощни средства за хора с увреждания

Ще Ви насочим към наш партньор, който  ще Ви даде пълна информация за реда и получаването на помощни – технически средства. Ще Ви посъветва дали даден продукт да го закупите или да го вземете под наем. По този начин ще Ви спестим време и неудобството да се лутате кое техническо средство е най-подходящо за Вашия случай.

Ново!Директно от офиса на фирмата предлагаме:

1.Консумативи за безводно къпане в леглото. Това са ръкавици и шапки , с които се извършва личния тоалет на болния директно в леглото.

2. Поставка за легло – една чудесна и удобна придобивка, с чиято помощ болния може да бъде изправян в леглото за хранене или пиене на течности

Траурни услуги и ритуали

Знаем, че идва един момент, в който наш близък трябва да бъде изпратен от този свят с почест и уважение. За целта, ще Ви съдействаме  и насочим  към специализирана агенция за траурни услуги и ритуали, организираща  погребения  и панихиди  с граждански или църковен ритуал.

Контакти

052 803 308
0882 639 144; 0888 986 991
profectus@abv.bg

Стани част от екипа!

Винаги търсим отговорни и работливи хора, желаещи да се развиват в областта на социалните услуги.

Кандидатствай