За възстановяване след инсулт използвайте уникална рецепта с глухарче

9 ное., 2015

Author:

no comments

Едно от най-трудните неща при възстановяване след прекаран инсулт е връщането на мобилността в засегнатата страна от тялото. За съкращаване на този процес може да използвате две природни рецепти с обикновено глухарче. Това растение е абсолютно необходимо за лечение и възстановяване след инсулт, тъй като то намалява нивото на холестерола в кръвта, нормализира обмяната на веществата, помага на нервната и сърдечно-съдовата система. Ето и конкретните рецепти:

Залейте 1 супена лъжица изсушени и наситнени листа от глухарче с 1 чаена чаша вряла вода. Запарете ги за 2 часа и прецедете. Пийте от инфузията по 1/4 чаена чаша 3 пъти на ден преди хранене.
Смелете до фин прах 50 грама сушени корени от глухарче и ги смесете с натурален билков мед в съотношение 1 към 1. С помощта на чаена лъжичка, която да използвате като мярка, оформете топчета от сместа и ги съхранявайте в хладилник. Приемайте по 1 топче 3 пъти на ден преди хранене, като бавно го разтворите във вече приготвената запарка.

Първите резултати от лечението ще забележите 1 месец по-късно, а след 3-месечен курс на лечение постепенно ще се върнете в нормалното си състояние.

Забележка: Ефектът е строго индивидуален, според степента на засягане на главния мозък. За най-добри резултати правете и ежедневни раздвижвания на краката и ръцете.

Източник: Фрамар

Контакти

052 803 308
0882 639 144; 0888 986 991
profectus@abv.bg

Стани част от екипа!

Винаги търсим отговорни и работливи хора, желаещи да се развиват в областта на социалните услуги.

Кандидатствай